Hirdetés

2018.10.09. 14:08

Amplio Automatika Kft.

Lendületes és kreatív cég az automatizálás és prototípusfejlesztés területén. Mérnökirodánk és összeszerelőműhelyünk valamint saját egyedi gyártásra specializálódott gyártócsarnokunk Székesfehérváron található.

Első sorban autóipari beszállítók gyártósoraira tervezünk és gyártunk célgépeket. Azt valljuk, hogy nálunk bárki megtalálhatja a helyét, ha akar küzdeni, részt akar venni a kihívásainkban, részese akar lenni egy dinamikusan fejlődő csapatnak, nemzetközi sikereinknek.

Lehetőség egy dinamikusan fejlődő csapatnál

Sikereink alapja, hogy mindig készek vagyunk a megújulásra, így elkötelezett hívei vagyunk a tehetséggondozásnak és utánpótlás nevelésnek – a szakmai kihívások folyamatos keresésének. Meggyőződésünk, hogy mi magunk tudjuk elhozni a jövő sikereit kellő elszántsággal és tenni akarással, így a kollégáknak folyamatos továbbképzési lehetőséget biztosítunk.

Több pozícióra is várunk jelentkezőket. Örömmel fogadjuk a már több éves tapasztalattal rendelkező szakembereket is, akik új kihívásokra vágynak, de azokat a lelkes fiatalokat is, akik első munkahelynek maradandó élményt szeretnének.

Várjuk jelentkezésed a [email protected] e-mail címre!

Az Amplio Csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!