Hirdetés

2018.10.03. 16:40

Adient Hungary Kft. Mór

Az Adient az autóipari üzletágban világszerte elsők között van az autóülés gyártásában. Ezt több, mint 80.000 munkavállalóval és 200 telephellyel biztosítjuk.

Az Adient 2006 óta van jelen Magyarországon, a vállalat három telephelyén – Móron, Mezőlakon és Kecskeméten – közel 3000 alkalmazottat foglalkoztat. Prémium kategóriás járművekhez készít magas minőségi elvárásoknak is megfelelő ülésekhez fém szerkezeteket. A vállalat 2017 decemberében adta át zöldmezős beruházással épült legújabb móri üzemét, mintegy 12.000 m2-es csarnokot. Legnagyobb vevőink között szerepel: BMW, Daimler, Volkswagen, Audi, Porsche, Ferrari.

Móron található dinamikusan növekvő gyárunkba jelenleg számos területre és pozícióban keresünk munkatársakat. Minőségügyi és gyártási területre egyaránt várjuk a mérnökök jelentkezését, valamint technikusi, karbantartási és operátor pozíciókban is számos lehetőséget kínálunk.

Duális képzési programunk keretein belül a Pannon Egyetem, a Dunaújvárosi Egyetem és az Óbudai Egyetem Alba Regia műszaki karáról várjuk a duális képzés iránt érdeklődő jelentkezőket. A szakmai gyakorlat során megismerkedhetnek a hallgatók a tanulmányaiknak megfelelő autóipari feladatokkal és az elméleti tudás mellett gyakorlati példák segítik őket a sikeres vizsgákhoz.

Jelentkezni önéletrajz küldésével az alábbi e-mail címen lehet:

Várjuk Önöket szeretettel a IV. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzén, 2018.10.15-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!