Hirdetés

2018.10.09. 14:16

4iG Nyrt.

A 4iG NYRT. jogelődjét 1990-ben magyar fejlesztők egy csoportja alapította. 2004-es tőzsdére lépésünket követően több, sikeres akvizíció révén szélesítettük tevékenységi körünket és termékportfóliónkat.

A 4iG nevében szereplő négy i, – az International, Innovative, IT és Investment kifejezések -, a vállalatcsoport dinamikus növekedést megalapozó stratégiai pillérek.

A cégcsoport tagvállalatai jelenleg: 4iG Nyrt., Axis Rendszerház Kft., Humansoft Kft. és Mensor3D Kft.

AXIS RENDSZERHÁZ KFT. – www.axis.hu

A nagyvállalati rendszerek, egyedi alkalmazások, dokumentumkezelő és üzleti intelligencia-megoldások területére szakosodott Axis Rendszerház Kft., a 4iG Nyrt. leányvállalata.

Cégünk az államigazgatás, valamint számos önkormányzat, bank, telekommunikációs, szolgáltató és ipari cég stabil partnere, egyedi fejlesztések, adattárház és üzleti intelligencia-megoldások vezető szállítója.

HUMANSOFT KFT. – www.humansoft.hu

Az 1989-ben alapított Humansoft Kft. több mint 25 éves fennállása alatt teljes informatikai termék- és szolgáltatásportfoliót épített ki, és a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A vállalat többek között hardver és szoftver értékesítéssel, rendszerintegrációval, IT üzemeltetéssel, IT-biztonsági megoldásokkal, egyedi megoldás-fejlesztéssel, vállalatirányítási/CRM rendszerek bevezetésével, kutatás-fejlesztéssel, innovatív, a kor elvárásait követő megoldásokkal foglalkozik. A legjelentősebb informatikai gyártók termékeinek forgalmazásán túl magas szintű szervizszolgáltatást is nyújt az egyes márkákhoz.

MENSOR3D KFT. – www.mensor3d.com

A 3D technológiák alkalmazására és felhasználására alapított Mensor3D Kft., a vállalatcsoport több korábbi 3D technológiával kapcsolatos kutatás-fejlesztési eredményeire építve jött létre 2014-ben.

A megelőző évek projektjeiben, valamint az azóta végzett innovatív tevékenység eredményeként egyedülálló tudás birtokosává váltunk a hazai szolgáltatási piacon.

A cégcsoport dinamikus fejlődésének köszönhetően folyamatosan keresünk új munkatársakat.

Amit kínálunk:

  • fix jövedelem és cafeteria
  • ingyenes nyelvtanfolyamok
  • folyamatos szakmai támogatás és képzési lehetőségek
  • fejlődési- és karrierlehetőség
  • sportolás támogatása
  • csapatépítő programok
  • jó hangulatú, összetartó, dinamikus csapat
  • Állásajánlataink elérhetőek weboldalunkon: http://www.4ig.hu/Karrier/Allasajanlatok.html

    Az [email protected] email címen várjuk az érdeklődők jelentkezését.

    4iG Nyrt.

    1037 Budapest

    Montevideo u. 8.

    Telephelyünk:

    8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 96.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!