Hirdetés

2019.04.01. 01:00

Hankook Tire Magyarország Kft.

Globális szinten élen járó abroncsgyártó vállalatként világszerte több mint 21 000 főt foglalkoztatunk. 80 éves történetünket folyamatos fejlődés és innováció fémjelzi, hogy az autóvezetőknek tökéletes vezetési élményben lehessen részük – bárhol a világon, minden körülmények között.

Gyárainkban, kutatás-fejlesztési központjainkban és laboratóriumainkban a gumiabroncsipar legmodernebb, számos díjjal kitüntetett gyártási és tervezési technológiáit alkalmazzuk. Az autóiparban betöltött vezető szerepünket technológiai fejlesztéseink és beruházásaink is garantálják.

A Hankooknál büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű gumiabroncsok szállításával, megbízhatóan járulunk hozzá az autóipar fejlődéséhez. Partnereink között többek között az Audit, a BMW-t, a Fordot, a Mazdát, a Mercedes-Benzt, az Opelt és a Porschét találhatjuk. A DTM német túraautó bajnokság kizárólagos gumiabroncs beszállítójaként pedig a sebességrekordok megdöntésében is segítünk.

RÁCALMÁS – AZ EGYETLEN EURÓPAI HANKOOK-GYÁR HELYSZÍNE

Magyarországot immár több mint 10 éve választottuk egyetlen európai gyárunk helyszínéül, így a Dunaújváros közelében található Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épülhetett meg. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését. Azóta is folyamatosan fejlődik és bővül, aminek köszönhetően mára elérte teljes kapacitását: ez napi szinten 55 ezer, éves szinten pedig több mint 18 millió darab, elsősorban személyautók, SUV-ok és kisteherautók részére gyártott abroncsot jelent.

A jelenleg több mint 3300 kollégának munkahelyet nyújtó rácalmási gyárunk töretlen fejlődésének fenntartásához és a jövő közlekedése által támasztott kihívásokhoz pedig a legjobb csapatra van szükségünk.

KARRIER A HANKOOKKAL

A gumiabroncsgyártás világszínvonalú csapatába várunk nyitott, motivált, csapatjátékos jelentkezőket, akik kipróbálnák magukat egy modern, magas színvonalú munkahelyen.

A Hankooknál tudjuk, hogy a kollégáink elégedettségét nem elég csak a kezdetben támogatni: folyamatosan növelni is kell. Belső képzési programjaink nemcsak gyorsan és kényelmesen segítenek alkalmazkodni az új munkahelyhez, hanem folyamatos szakmai és akár nyelvi továbbképzési lehetőségeket is biztosítanak. Kiemelkedő juttatási csomagjaink pedig versenyképességük javításában segítenek a Hankook-család tagjainak: a versenyképes fizetésen felüli juttatáscsomagnak része a jelenléti bónusz, a teljesítményhez kötött bónusz, az ingyenes buszjáratok, valamint a szintén ingyenes, igényes munkásszállás elérhetősége és a kedvezményes abroncsvásárlási lehetőség is.

A JELENTKEZÉS MÓDJA

Középfokú végzettségű jelentkezőink Europass formátumú, magyar nyelvű önéletrajzait az alábbi e-mail címen várjuk: [email protected]

Felsőfokú végzettségű jelentkezőinktől szintén Europass formátumban magyar és angol nyelvű önéletrajzot várunk az alábbi e-mail címen: [email protected]

Bővebb információ: +36 25 556 036

Bővebben a Hankookról: http://www.hankooktire.com/hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!