Adony

2012.02.24. 12:55

A borrend terveiről

Országos zászlósborok minősítőjének megrendezésére készülnek - egyebek mellett erről tájékoztatta Králl István nagymester a Duna Menti Szent Orbán Borrend Adony közgyűlésének résztvevőit a hétvégén.

Horváth Viktória

 A jövő évi célok között említette  még a szintén e borrend kezdeményezésére született Fejér Megyei Borász-Vadász-Halász találkozón való részvételt, melyre ezúttal várhatóan Móron kerül sor. A borrend két pályázatot is benyújtott korábban, így amennyiben ezekhez a szükséges önrészt is elő tudják teremteni, kezdődhet az adonyi Szőlőhegy kápolnája melletti támfal megerősítése, valamint a már kész látványterv alapján a Szőlőhegy alatti M6-os lefordulójához készült dekoratív térplasztika, melyet az Adonyért Alapítvánnyal közösen szeretnének megvalósítani. A tagság kérésére került be az idei célkitűzések közé az egykor sikeresnek számító borász bál újbóli megszervezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!