Aba

2017.04.11. 17:20

Abai molesztáló tanár – Elmaradt a vádemelés

Székesfehérvár – Az „abai molesztáló tanár” elnevezéssel elhíresült ügyben a nyomozati határidő május 31-éig történő meghosszabbításáról rendelkezett a Fejér Megyei Főügyészség.

V. Varga József

Amint a Hírlap hasábjain már beszámoltunk róla: feljelentés született amiatt, mert az abai általános iskola egyik tanára a facebookon szeméremsértő üzenetekkel zaklatott több hetedikes diákot. A tanárt a tankerületi igazgató felmentette a munkavégzés alól. (Információink szerint a tanár a fővárosban talált munkát.)

A nyomozás lezárult, az aktát vádindítvánnyal kapta meg az ügyészség, ahol várhatóan március végéig dől el, lesz-e vádemelés – írtuk legutóbb. Jászberényiné Király Teodóra sajtószóvivő kedden arról tájékoztatta lapunkat, hogy a megyei főügyészség a nyomozati határidő május 31-éig történő meghosszabbításáról rendelkezett, további bizonyítási eszközök beszerzése érdekében. A nyomozás kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!