hibás készülék

2018.04.16. 15:03

A színészpárnak valóban szerencsétlen nap volt a péntek 13.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté a szénmonoxid-jelzőnek köszönheti az életét.

Budapest, 2017. március 29. Polyák Lilla énekesnő, színésznő a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Szervét Tibor Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes művész, jogász munkásságát idézték meg.

Forrás: MTI/AP

Fotó: Zih Zsolt

A babona szerint péntek 13. szerencsétlenséget hoz. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ezzel az állítással mostantól Polyák Lilla és Gömöri András Máté pár romantikus percet akartak eltölteni kettesben, ám az összebújás nem várt fordulatot vett – írja borsonline.hu.

Arra lettünk figyelmesek, hogy valami csipog a lakásban. Nem tudtuk mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az – kezdte Lilla a történtet, majd Máté vette át a szót.

A szakközépiskolában voltunk tűzoltó versenyeken, innen tudtam, hogy mi is a teendő. Igyekeztem nem pánikba esni, azonnal kinyitottunk minden ablakot és rohantunk ki a házból, miközben hívtam a mentőket, hogy mi a teendő ilyen esetben – mesélte a Fem3 műsorvezetője. A tűzoltóság és a mentők perceken belül megérkeztek, mint utóbb kiderült szükség is volt rájuk, mert a színésznő a szénmonoxid-mérgezés tüneteit produkálta.

Kissé szédültem és enyhén hányingerem is volt. Nem tudtam eldönteni, hogy az izgalom vagy a szén-monoxid lehetett az oka, mindenesetre a kiérkező mentősök és Máté is jobbnak látták, ha oxigénmaszkot kötnek az arcomra és beszállítanak a legközelebbi kórházba kivizsgálásra. A vérvétel eredményei szerencsére nem mutattak eltérést, így pár óra múlva kiengedtek és hazamehettem, de ekkor már jócskán éjfél után jártunk.

Amíg Lillát kivizsgálták, Máté a kiérkező szakemberekkel próbálta feltárni a szivárgás forrását a házban, megelőzve egy esetleges későbbi tragédiát.

Borítókép: Polyák Lilla énekesnő, színésznő

Forrás: MTVA Fotó/Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában