Karate

2022.05.24. 08:00

Nagyot küzdöttek a sünök

Nyolc dobogós helyezéssel, köztük két aranyéremmel tértek haza a Vértesi Tömegsport Egyesület karatékái a szezonzáró VI. Pécel Kupáról.

Németh Krisztián

A Vértesi Tömegsport Egyesület péceli különítménye

Forrás: a klub

Reichert Jázmin, a klub nemzetközi szinten is jegyzett középsúlyú serdülő versenyzője hozta a kötelezőt Pécelen, és aranyérmet szerzett a kyokushin karate keményebbik, testvédő nélküli szabályrendszerében megrendezett megmérettetésen. Bőke Béla vezetőedző tanítványai közül a serdülők között pehelysúlyban karatézó Kuti Martin is bezsebelte a végső győzelmet a Pest megyei településen.

– Mindenki remekül küzdött, ezért megérdemlik a dicséretet. A juniorok között könnyűsúlyban versenyző Haág Dóra teljesítménye nagyon örömteli! Második versenyén iponnal tudta legyőzni azt a lányt, akitől egy hónappal ezelőtt kikapott. De egy másik szoros mérkőzése is volt, ahol egy nagyon rutinos, kemény, válogatott ellenféltől csak hosszabbításban kapott ki – mondta Bőke Béla.

 

A VTSE DOBOGÓSAI

ARANYÉRMES: Kuti Martin, Reichert Jázmin

EZÜSTÉRMES: Kuti Jázmin, Viszugyel Bálint, Nagy Daniella, Haág Dóra

BRONZÉRMES: Králl Máté, Vereb Zsolt

Gudmon Gábor delegált bíróként képviselte a klubot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában